Tots els pobles

cas

Inici> cas

2023 anys Premsa artesanal sobre ungles 5000 Producció diària

Temps: 2023-06-30 Hits: 37

Easywell va començar fabricant d'ungles a màquina, amb alta qualitat i bona plenitud al mercat. El paquet també és ben fet i de luxe, i hi ha molts estils que es poden reutilitzar. Es necessita molt de temps i té una cooperació a llarg termini amb 1000 clients de la marca.

2022 anys, els nostres clients han demanat ungles fetes a mà, per la qual cosa hem fet moltes ungles fetes a mà per als nostres clients. A causa de la nostra alta qualitat i la recerca d'un embalatge, disseny i estil perfectes, la velocitat de producció de les ungles fetes a mà és molt lenta i el preu és relativament alt en comparació amb el mercat. Tot i així, molts clients d'Europa i Amèrica han fet comandes amb nosaltres. La seva opinió és que les nostres ungles fetes a mà es poden vendre a un preu elevat i el benefici del mercat és molt considerable, les nostres comandes d'ungles fetes a mà estan molt plenes.

2

3

4

5

2023 anys, afegim moltes manicuristes a la ciutat principal de la Xina, producció diària de 5000 jocs.

Premeu les ungles have machine produced and premsa feta a mà sobre les ungles on the market. Now let's compare the differences between these two types of nails.

Velocitat de producció

Claus de màquina: S'imprimeix en grans quantitats per màquina, un procés senzill i una velocitat de producció ràpida. Una màquina pot produir de 3000 a 5000 peces per dia, i també hi ha molts estils que es poden dissenyar amb una àmplia gamma d'estils i dissenys.
Ungles fetes a mà: Està feta per manicura, el procés és complex i la velocitat de producció és lenta. Una manicura pot fer de 10 a 15 ungles fetes a mà cada dia, amb molts estils i una gran flexibilitat. El preu és alt canvia amb la qualitat i es pot reutilitzar.

Diferències de processos

Claus de màquina: els passos del procés són senzills, la forma A és relativament ampla i prima, la textura d'impressió del patró és forta i no hi ha flexibilitat pintada a mà. El plàstic és fort i extremadament fort.
Ungles fetes a mà: els passos del procés són complexos, la textura de les ungles és gruixuda, la pintura de color és realista i natural, la mà d'obra és més delicada, els accessoris tenen més textura i el nivell de color és similar a la millora de les ungles fora de línia.

Diferència de quantitat

Claus de màquina: Generalment una caixa de 24/28/30 unitats
Ungles fetes a mà: 10 peces, també 14 o 20 peces, incloent XS, S, LM i mides per triar. Trieu la mida adequada en funció de la mida de la superfície de les ungles.

6

7

8

9

De fet, tant si es tracta d'ungles de màquina com d'ungles fetes a mà, sempre que hi poseu el cor i busqueu la qualitat, podeu satisfer les necessitats de diversos clients del mercat.

Categories populars