Tots els pobles

Sostenibilitat

Inici> LA Nostra història > Sostenibilitat

Sostenibilitat

La sostenibilitat ambiental és una actitud que tots els països, empreses i individus del món haurien de tenir. Només hi ha una Terra al món. Estimar i protegir la Terra és estimar-nos a nosaltres mateixos i al futur.

Sempre considerem la sostenibilitat ambiental com el seu objectiu principal. En primer lloc, molts dels nostres envasos de productes tenen com a objectiu reduir el medi ambient, reduir els residus, reduir la contaminació i estalviar recursos. En segon lloc, donem prioritat als materials respectuosos amb el medi ambient en els materials dels nostres productes, com ara portar armadures. Utilitzem material ABS, que és un material de polímer termoplàstic no tòxic i respectuós amb el medi ambient processat i format. Un cop més, en procés de producció, vam comprar grans equips de protecció ambiental i assegurances socials a la fàbrica per reduir les emissions de gasos i reduir la contaminació i l'impacte en el medi ambient. És massa car, però creiem que és necessari i val la pena.

indefinit

Oferim targetes blister i caixes de paper plegables amb recobriments a base d'aigua i tinta vegetal, i els nostres materials de tauler de fibra tenen un contingut reciclat de fins a un 99%. Oferim materials d'ompliment de buits i envasos de protecció que contenen ingredients reciclats i són biodegradables. Moltes de les bosses de plàstic que oferim es produeixen en fàbriques que utilitzen energia 100% renovable.

Hem plantat un gran nombre d'arbres al voltant de la fàbrica, amb una cobertura de vegetació superior al 60%. La fàbrica està situada al bosc. Al mateix temps, hem construït la zona de la fàbrica en suburbis relativament remots, lluny de la població humana, per protegir millor la humanitat.

Els residus que aboquem durant el procés de producció es separen dels residus domèstics, s'emmagatzemen per separat i es lliura a les agències de protecció del medi ambient designades per al seu reciclatge en hores regulars i assenyalades. Hem de pagar una gran quota per això cada any, però creiem que és necessari i val la pena.

Exigim que els nostres enllaços de producció redueixin el consum de material tant com sigui possible, especialment la taxa d'utilització dels recursos no renovables fins al 99%.

imatge-2

Som extremadament estrictes en l'ús de l'aigua en el procés de producció i no podem malgastar aigua industrial ni electricitat. El nostre objectiu és no malgastar una mica d'aigua o un quilowatt hora d'electricitat. Per al consum d'electricitat, tenim previst introduir plaques solars fotovoltaiques per a la generació d'energia industrial per satisfer les necessitats de producció de les nostres pròpies fàbriques, i l'excés d'electricitat es pot reciclar al país.

En el nostre treball diari, vam començar l'oficina sense paper per reduir l'ús de paper. El 99% del treball depèn dels ordinadors.

També participem activament en empreses de benestar públic mediambiental.
Cada primavera, portem els nostres empleats i nens a plantar arbres i arbres per cultivar la consciència de la propera generació sobre la protecció del medi ambient, de manera que puguin sentir i practicar realment la protecció del medi ambient. La cura del medi ambient comença amb cadascun de nosaltres i amb cada petita cosa que ens envolta. També donem materials i fons a zones i persones afectades pel medi ambient cada any, com ara zones afectades per terratrèmols i impactes ambientals secundaris. Donem materials i fons.

imatge-3

imatge-4

En el futur, els recursos seran cada cop més escassos i alguns recursos no seran renovables. Esperem que tots no malgastem, estalviem recursos, reduïm la contaminació, fem que la nostra Terra, el nostre món i el nostre entorn siguin saludables i segurs. L'amor és amor.

Categories populars