Tots els pobles

Notícies i bloc

Inici> Notícies i bloc

Projecte de benestar públic de la comunitat de Jinyang "15 plomes".

Temps: 2023-06-30 Hits: 30

A la tarda de l'11 d'agost de 2020, la Cambra de Comerç de la Torre de televisió Oriental Pearl va donar el projecte de benestar públic "15 Feathers" de la comunitat de Jinyang a la Fundació de Benestar Públic de la Comunitat de Jinyang. La cerimònia de donació es va celebrar a Jinyang Yitiandi. Com a membre de la Cambra de Comerç, la nostra empresa va participar en la donació.

imatge-3

imatge-4

Cada bàdminton estàndard té 16 plomes, i el "Nen Estrella" és com un bàdminton sense ploma, anhelant llibertat per volar, però ja no pot volar lliurement.

El projecte pretén millorar la coordinació física i les capacitats d'equilibri dels nens especials mitjançant un curs d'il·luminació de bàdminton de benestar públic. Al mateix temps que millora la seva condició física, també els proporciona un entorn social adequat a l'edat, que els permet experimentar l'alegria de comunicar-se i fer exercici amb companys de la mateixa edat, millorar la seva voluntat i capacitat social i establir un clima igualitari, positiu i optimista. , i una visió resilient de la vida, també oferim suport psicològic i confort a les seves famílies, ajudant-los a superar la tristesa.

imatge-1

imatge-2

Categories populars