Tots els pobles

LA Nostra història

Inici> LA Nostra història > LA Nostra història

About us

La bellesa és un tema etern, una actitud davant la vida i una filosofia de vida. Tothom té el dret i el desig d'estimar la bellesa.

Senyora de bellesa, menjar de bellesa, vi de bellesa, maquillatge de bellesa, paisatges de bellesa, recerca humana i desig de bellesa en diversos camps.

Després de la Segona Guerra Mundial, la cosmètica es va convertir en la recerca de la bellesa per a les dones. Els cosmètics poden fer belles les dones. D'una banda, els cosmètics de la marca són molt buscats, però d'altra banda, el preu de venda és alt i la majoria de la gent no pot utilitzar-lo. D'altra banda, per aconseguir els alts beneficis dels cosmètics, les empreses produeixen productes cosmètics inferiors a preus baixos. Moltes dones han fet servir cosmètics tan inferiors i els seus cossos han estat ferits en diferents graus, cosa que ha perjudicat el dret de les persones a buscar la bellesa.

El fundador d'Easywell també és una dona de bellesa, estima i persegueix la bellesa. Li agraden molts aliments de bellesa, vins de bellesa i maquillatges de bellesa. També ha estat molt apassionada per la cosmètica des que era petita.

A la fundadora d'Easywell li encanta Nail Arts, centra la seva atenció i energia en el camp de les Nail Arts. Les arts de les ungles s'han desenvolupat ràpidament en les últimes dècades. Va néixer a la família reial de l'antic Egipte, va florir al Japó i Corea del Sud.

La missió d'Easywell és fer que la bellesa sigui fàcil i bé. Tothom estima i utilitza els productes d'art d'ungles. Controleu estrictament el disseny, la investigació i el desenvolupament, els materials, l'artesania i l'embalatge de productes d'ungles, i no produïu ni vengueu productes d'art d'ungles de baixa qualitat.

Easywel Trieu materials que no siguin nocius per al cos i la pell, els materials es poden reutilitzar, protegiu la recerca i el gaudi dels éssers humans per la bellesa.

Natural, saludable, segur. Tothom pot utilitzar productes per a les ungles segurs i saludables per ser més bellesa.

Easywell has R&D and Production bases in Premeu a les ungles, Broques d'ungles, Gel polonès Etc...

Easywell s'ha convertit en la base d'arts d'ungles de marca a la indústria de les ungles, productes de venda popular a tot el món.

Espero que tothom pugui gaudir de la Bellesa i Feliç.

LA NOSTRA FÀBRICA

Categories populars